Officieel Financieel

KvK registratie

Klik svp op deze link om het uittreksel van de Kamer van Koophandel registratie te bekijken!

ANBI gegevens

De AVC Vineyard BeNeLux (Association of Vineyard Churches BeNeLux) is een ANBI erkend kerkgenootschap met een z.g.n. ‘koepelbeschikking’. Daardoor kunnen nieuwe Vineyard gemeenten in de periode dat zij gesticht worden deelnemen in de ANBI erkenning via de koepel. Klik op deze link voor een overzicht van het ANBI register van de belastingdienst.

Giften

Giften kunnen worden overgemaakt op

IBAN: IBAN NL41 INGB 0007 7779 06 (BIC: INGBNL2A)

tnv Vineyard Benelux

Schenkingen

Voor periodieke schenkingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een schenkingsakte. klik hier om het officiële document van de belastingdienst te downloaden waarbij wij voor u reeds een aantal gegevens over Vineyard Benelux hebben ingevuld.

LeesTip

Over ons

Er zijn op dit moment een tiental Vineyard kerken en initiatieven in Nederland, België en Luxemburg. Deze website geeft waardevolle informatie over wie wij zijn, waar we zijn en wat wij belangrijk vinden. Verder voorziet de site ook in links naar de wereldwijde Vineyard familie.

Kerken

Wil je weten waar de Vineyard kerken in de Benelux zich bevinden en hoe jij ze kunt vinden, klik dan in het menu hierboven door naar ‘Kerken’.