Links

VINEYARD STUDIES

Vineyard Leadership Institute [VLI]
http://www.vli.org
In 2011 hebben we een start gemaakt met VLI, een 4-ja­rige training voor mensen die op een of andere manier verantwoording willen of gaan dragen in het (mee)leiden in de gemeente. De missie van VLI is: “Act like a leader – Think like a scolar – Love like the Lord.” Op dit moment zijn er studenten in Brussel, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Wil je meer weten, ga dan naar www.vli.org, in­formeer via info@vineyard.nl

Vineyard Bible Institute
http://www.vineyardbibleinstitute.org

Vineyard Institute
http://vineyardinstitute.org

 

VINEYARD BOEKEN

Vineyard Publishing
http://www.vineyardbi.org/vip

Vineyard Resources
http://www.vineyardresources.com
Hier vind je een webshop met onder andere: Vineyard CD’s, DVD’s, boeken, artikelen, onderwijs en downloads.

 

VINEYARD AANBIDDING

Worship Central [WoC]
www.worshipcentral.nl
Training van aanbiddingsleiders en –teams. Vineyard Benelux, samen met Alpha Nederland, Soul Survivor, New Wine Nederland, Youth for Christ.

Vineyard Music
http://www.vineyardmusic.com
Aanbidding staat centraal in de Vineyard. Vineyard Music is deel van Vineyard USA en is een instrument, voor het verspreiden van aanbiddingsmuziek, of simpel gezegd: “to help the local church experience God”, rather than in a profit-driven music business model.

Vineyard Records UK
http://www.vineyardrecords.co.uk
Vineyard records UK, houdt zich bezig met het documenteren van aanbiddingsliederen die binnen de Vineyard worden geschreven, het inspireren van aanbiddingsteams- & leiders en de productie, verspreiding van Vineyard aanbiddingsmuziek.

Inside Worship
http://www.insideworship.com
Op Inside Worship vind je allerlei materiaal (zoals artikelen, aanbiddingsnummers etc.) over aanbidding, bedoelt om aanbiddingsteams- & leiders, maar ook leiders en andere geinteresseerden toe te rusten.  Ontdek nieuwe artiekelen voor jouw Vineyard kerk en vind uit waarom we aanbidden en manieren waarop je kunt aanbidden.

Over ons

Er zijn op dit moment een twaalftal Vineyard kerken en initiatieven in Nederland, Belgie en Luxemburg. Deze website kan je helpen om met ons in ‘Contact’ te komen en geeft waardevolle informatie over wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Verder voorziet de site ook in links naar onder andere Vineyard wereldwijd.

Kerken

Wil je weten waar de Vineyard kerken in de Benelux zich bevinden en hoe jij ze kunt vinden, klik dan door naar ‘Kerken’.