Links

VINEYARD STUDIE

Vineyard Institute
www.vineyardinstitute.org
In 2011 hebben we met VLI (Vineyard Leadership Institute) een 4-ja­rige training voor mensen die op een of andere manier verantwoording willen of gaan dragen in het (mee)leiden in de gemeente. In 2013 ging VLI op in het nieuw geformeerde Vineyard Institute (VI). De missie van VI is: “Theology training, every church, every nation.” Wil je meer weten, ga dan naar www.vineyardinsitute.org, of in­formeer via marianhelmus@vineyardbenelux.nl

VINEYARD BOEKEN

Vineyard Resources USA
www.vineyardresources.com
Hier vind je een webshop met onder andere: Vineyard CD’s, DVD’s, boeken, artikelen, onderwijs en downloads.

Vineyard Resources UK&I
www.vineyardchurches.org.uk/category/resources/
Hier vind je een webshop met onder andere: Vineyard CD’s, DVD’s, boeken, artikelen, onderwijs en downloads. Iets dichterbij dus minder verzendkosten en (voorlopig) geen extra invoerrechten…

InsideOut Publishers
www.insideoutpublishers.nl
Nederlandse uitgever die veel van de Vineyard producten levert en van een aantal belangrijke boeken ook de Nederlandse vertaling heeft gemaakt.

 

VINEYARD AANBIDDING

Vineyard Worship
www.vineyardworship.com
Aanbidding staat centraal in de Vineyard. Vineyard Worship is deel van Vineyard USA en is een instrument, voor het verspreiden van aanbiddingsmuziek, of simpel gezegd: “to help the local church experience God”.

Vineyard Records UK
www.vineyardrecords.co.uk
Vineyard records UK, houdt zich bezig met het documenteren van aanbiddingsliederen die binnen de Vineyard worden geschreven, het inspireren van aanbiddingsteams- & leiders en de productie, verspreiding van Vineyard aanbiddingsmuziek.

InsideOut Publishers
www.insideoutpublishers.nl
Nederlandse uitgever die veel van de Vineyard producten levert en van een aantal belangrijke CD’s en trainings materialen voor aanbiddingsleiders in de collectie heeft.

LeesTip

Over ons

Er zijn op dit moment een tiental Vineyard kerken en initiatieven in Nederland, België en Luxemburg. Deze website geeft waardevolle informatie over wie wij zijn, waar we zijn en wat wij belangrijk vinden. Verder voorziet de site ook in links naar de wereldwijde Vineyard familie.

Kerken

Wil je weten waar de Vineyard kerken in de Benelux zich bevinden en hoe jij ze kunt vinden, klik dan door naar ‘Kerken’.