Jaarcijfers & begroting

Jaarcijfers

Klik op de links hieronder om de jaarcijfers te bekijken. Het document opent in de webpagina. U kunt terug naar deze pagina door de ‘back’ functie van uw webbrowser (pijl naar links). Vineyard Benelux werkt met een normaal boekjaar (januari tot januari). Dat is praktischer, echter het kerkelijk seizoen loopt van september tot augustus.

Begrotingen

Klik op de link hieronder om de begroting te bekijken. Het document opent in de webpagina. U kunt terug naar deze pagina door de ‘back’ functie van uw webbrowser (pijl naar links).

In de loop van het voorjaar vind je hier de nieuwe begroting voor het nieuwe seizoen. Tot die tijd geeft de oude begroting je alvast enig inzicht in de ontwikkelingen binnen de verschillende activiteiten.

LeesTip

Over ons

Er zijn op dit moment een tiental Vineyard kerken en initiatieven in Nederland, België en Luxemburg. Deze website geeft waardevolle informatie over wie wij zijn, waar we zijn en wat wij belangrijk vinden. Verder voorziet de site ook in links naar de wereldwijde Vineyard familie.

Kerken

Wil je weten waar de Vineyard kerken in de Benelux zich bevinden en hoe jij ze kunt vinden, klik dan in het menu hierboven door naar ‘Kerken’.