Derek Morphew op New Wine

27 mei 2017 05:07 | Menno Helmus

Derek Morphew is dit jaar de hoofdspreker op de New Wine conferentie. De conferentie loopt van 22-28 juli. Het thema is: ‘God in ons midden’. Elke plaatselijke kerk mag ontdekken dat God ‘in ons midden’ is (1 Korintiërs 14 vers 25). Hij is de levende Heer, die in ons midden spreekt, geneest en herstelt! En die Heer […]

Derek Morphew is dit jaar de hoofdspreker op de New Wine conferentie.

De conferentie loopt van 22-28 juli. Het thema is: 'God in ons midden'.

newwine adv zl 1

Elke plaatselijke kerk mag ontdekken dat God 'in ons midden' is (1 Korintiërs 14 vers 25). Hij is de levende Heer, die in ons midden spreekt, geneest en herstelt! En die Heer wil ons volop betrekken in zijn genezende en herstellende werk. We mogen ons leren openen voor Gods aanwezigheid. En steeds opnieuw vervuld worden met de Heilige Geest, om in kracht te getuigen van Gods Koninkrijk.

Derek is ook in 2006 de hoofdspreker geweest op de New Wine Zomerconferentie. Hij is een van de belangrijke leiders binnen de Vineyard beweging. Hij is theoloog, leraar en oprichter van Vineyard Institute. Derek is de auteur van het boek ‘De grote doorbraak’, een belangrijk boek over het Koninkrijk van God. De spreker verzorgt de ochtendlezingen in het Volwassenenprogramma en zal ook meerdere seminars geven.

Tijdens het avondprogramma is er naast Derek een keur van andere sprekers waaronder ook Menno Helmus.

Klik hier voor de link naar de New Wine zomerconferentie website!

Reacties zijn gesloten.

Latest blogs

 • SAVE THE DATE – Benelux leiders retreat 20-21 oktober

  27 mei 2017 50:13 | Menno Helmus

  SAVE THE DATE - Benelux leiders retreat 20-21 oktober. Klik hier voor meer...Read more »
 • Alexander Venter in Brussel

  27 mei 2017 14:58 | Menno Helmus

  Vineyard Brussel organiseert 14-17 juni een conferentie met Alexander Venter. Thema: Will the real Jesus stand out? “A study...Read more »
 • LAM Workshop in Amerongen

  27 mei 2017 06:10 | Menno Helmus

  Love After Marriage Workshop: 13 - 16 juni in Amerongen Vineyard Amersfoort en Vineyard Wageningen organiseren samen met de...Read more »